Impact Sport

Meer dan een merk …

Impact Sport

Welkom in de wereld van Impact Sport, waar passie en precisie samenkomen om boksers, kick-thaiboksers, MMA-beoefenaars en fitnessliefhebbers

van alle leeftijden te voorzien van hoogwaardig materiaal . Impact Sport is een Belgisch merk dat bestaat sinds 2013.

De missie van Impact Sport is om sporters te voorzien van een degelijk en duurzame uitrusting die ze nodig hebben om hun grenzen te verleggen en hun doelen te bereiken in hun sport.

Met een rijke geschiedenis van samenwerking met zowel Belgische als internationale topatleten, heeft Impact Sport bewezen dat het materiaal klaar is voor het hoogste niveau van competitie. Van lokale kampioenen tot wereldklasse atleten, Impact Sport heeft hen allemaal ondersteund op de weg naar succes.

Bij Impact Sport draait alles om het leveren van kwaliteitsvol materiaal tegen een eerlijke prijs. Bij Impact Sport streven we er naar dat hoogwaardige uitrusting toegankelijk moet zijn voor iedereen die zijn passie voor vechtsporten en fitness deelt. Van handschoenen tot bokszakken, van kleding tot trainingsapparatuur, elk product is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om duurzaamheid, comfort en prestaties te garanderen.

 

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint aan vechtsport en/of fitness, bij Impact Sport vinden we altijd de perfecte uitrusting voor jouw behoeften. Scherp je vaardigheden aan, verleg je grenzen en bereik nieuwe hoogten met Impact Sport aan je zijde, ontdek welk verschil kwaliteit kan maken in jouw training!